Back to top

Els Dragons i l'Unió de Botiguers de Reus firmen un acord per promocionar l'equip

L’entitat comercial obsequiarà els seus clients amb un 2x1 per accedir als partits de l’equip de futbol americà al camp municipal

La Unió de Botiguers de Reus i els Barcelona Dragons han arribat a un acord per promocionar els partits que l'equip de futbol americà juga aquesta temporada al camp municipal. A partir d'aquest dilluns, els clients dels establiments adherits a la campanya podran aconseguir un val de 2x1 que els permetrà, en comprar la seva localitat, obtenir-ne una segona de franc.

Posicionar la ciutat i donar suport als Dragons

La presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà, ha subratllat la voluntat de contribuir, des del sector comercial, a sumar en benefici de totes aquelles activitats que serveixen per posicionar la ciutat. Per aquest motiu, segons Barberà, la presència dels "Dragons a Reus, amb la seva capacitat d'atracció i l'impacte mediàtic que generen arreu és una oportunitat que cal aprofitar. D'aquí la voluntat d'aportar, des de la realitat associativa que representem, el nostre gra de sorra per aconseguir que els partits registrin una gran entrada".

El General Manager dels Barcelona Dragons, Bart Iaccarino, valora de la següent manera l'acord: "És un plaer per nosaltres poder col·laborar amb la Unió de Botiguers de Reus. El nostre desig és que el futbol americà arreli al territori, i que la gent de la ciutat sàpiga que els Dragons juguen aquí, a l'Estadi Municipal de Reus. Necessitem tot el suport possible, i omplir l'estadi és vital en els tres partits que ens queden a casa aquesta temporada. Tant de bo què el magnífic ambient que hem viscut en els dos primers partits sigui encara més espectacular en aquestes tres darreres jornades que ens queden a casa".

La promoció conjunta de la Unió de Botiguers i els Dragons serà vigent pels propers tres partits que disputarà l'equip al camp municipal:

  • El 24 de juliol contra el Berlín Thunder
  • El 7 d'agost davant dels Cologne Centurions
  • El 28 d'agost contra el Frankfurt Galaxy

Paraules clau:

Notícies relacionades