Back to top

Els Dragons mantenen les opcions d'entrar al playoff pel títol

Victòria dels Dragons davant de l'Stuttgart Surge. És el primer triomf fora de casa dels d'Adam Rita, que continuen amb opcions d'entrar al playoff de la Lliga Europea de Futbol Americà.

Tercera victòria en els darrers quatre partits del Barcelona Dragons, que allarguen la bona dinàmica mostrada en les darreres setmanes. En aquesta ocasió, els d'Adam Rita s'han imposat al Stuttgart Surge per 12 a 30, un triomf que els manté amb opcions d'entrar al playoff pel títol.

Els catalans van dominar el partit, i van arribar al descans guanyant per 6 a 7. El punt d'inflexió va arribar a la represa i de la mà de Jean Constant. Tres touchdowns del wide reciver van decantar la balança a favor dels Dragons, que amb aquest triomf encara pot entrar al playoff pel títol.

El balanç del Barcelona Dragons és de tres victòries i cinc derrotes, uns resultats que els situa en el tercer lloc de la Divisió Sud de l'European League of Football. La setmana vinent els d'Adam Rita jugaran contra el Berlín Thunder a Alemanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades