Back to top

Els Dragons marxen de Reus

L'Estadi Olímpic de Terrassa serà la nova seu de la franquícia encapçalada pel general mànager Bart Iaccarino.

El rumor s'ha fet oficial. Els Barcelona Dragons abandonen l'Estadi Municipal de Reus i marxen a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Aquest mateix matí, a través de les xarxes socials, la franquícia ha fet oficial aquest canvi de seu gràcies a un acord amb el Terrassa FC. En un comunicat, els Dragons expliquen que un dels objectius és que els aficionats del futbol americà "puguin acudir i gaudir dels partits en una localització més propera i accessible per als fans".

Un text on els Dragons no han esmentat en cap moment la ciutat de Reus

Una relació de dues temporades

El març del 2021 saltava la sorpresa: gairebé vint anys després, tornaven els Dragons i ho feien a Reus. En el seu primer any al Baix Camp, la franquícia va generar un impacte econòmic de gairebé un milió d'euros. Amb el primer curs a Reus fet, el febrer del 2022 el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba, assegurava al Cercle Central de Canal Reus que la franquícia continuaria fins al 2023 a la capital del Baix Camp.

De fet, un mes després, Iaccarino confirmava al mateix programa d'aquesta casa la bona relació entre consistori i franquícia, i feia palès el seu desig que Reus fos la casa dels Dragons més enllà del 2023. Amb el pas del temps, i sense que l'Estadi s'omplís d'aficionats, les relacions entre l'Ajuntament i la franquícia es van anar refredant, i Iaccarino expressava a Canal Reus que, aleshores sí, els Dragons es plantejaven un futur lluny de Reus.

Finalment, i a pocs mesos d'iniciar la temporada, els Dragons no continuaran a la capital del Baix Camp i jugaran a Terrassa.

Paraules clau:

Notícies relacionades