Back to top

Els Dragons es plantegen un futur lluny de Reus

La franquícia està pensant a marxar de Reus quan acabi el seu contracte amb la capital del Baix Camp (2023). Els Dragons tenen una mitjana d'un miler d'espectadors per partit, una xifra insuficient perquè l'equip pugui ser viable.

L'Estadi Municipal no s'omple, i això és un problema. La segona temporada dels Dragons a Reus havia de consolidar la franquícia encapçalada per Bart Iaccarino a la capital del Baix Camp, però aquesta situació, ara mateix, sembla a anys llum: l'equip té una mitjana d'un miler d'espectadors a l'Estadi, uns números que compliquen la viabilitat dels Dragons. Segons dades de l'operadora que ven les entrades pels partits, prop d'un 55% dels compradors són de la província de Barcelona, i poc més d'un 20% són del Camp de Tarragona.

En declaracions a Canal Reus, Iaccarino assegura que comptaven "tenir 2.000 persones per partit, i només en aquest últim hem tingut 1.300 espectadors". Considera que això és un "fracàs personal" i que es plantegen "què fer en un futur" i "on podem tenir els números que necessitem perquè la franquícia sigui sostenible". Pels Dragons, el dia de partit és "fonamental" perquè "puguem tirar endavant".

Pròxima parada... Barcelona?

El destí que sembla més evident per la franquícia és Barcelona. Precisament, Iaccarino explica que "ens plantegem anar a Barcelona" perquè aquí a Reus "no surten els números". El contracte dels Dragons amb la capital del Baix Camp és per aquest any i la temporada vinent, però el GM no descarta marxar el 2023 si hi ha una opció viable. Tot i això, encara "no tenim res, és només una idea".

Les administracions tampoc ajuden

Iaccarino subratlla a Canal Reus que les administracions públiques tampoc no ajuden. Destaca que, des de l'Ajuntament, "l'alcalde ve a la llotja i ja està". També els molesta que "des de la Costa Daurada ens diuen que no estan interessats en el nostre producte, però després surt la seva publicitat durant els partits. Si alguna cosa no t'interessa, per què surt la teva publicitat als nostres partits?", conclou el general mànager.

I tot plegat, en una temporada en què els Dragons s'estan consolidant com un dels millors equips de la Lliga Europea de Futbol Americà.

Paraules clau:

Notícies relacionades