Back to top

Els Dragons posen punt final a una temporada històrica

Els d'Andrew Weidinger es van veure superats pels Viena Vikings (39-12), i d'aquesta manera, finalitza un curs històric per la franquícia, que s'ha situat entre els millors quatre equips del continent.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

L'equip dirigit per Andrew Weidinger viatjava a Viena amb l'objectiu de guanyar els Vikings i classificar-se per la final de la Lliga Europea de Futbol Americà. Els locals, favorits sobre el paper, van avançar-se en el marcador amb un touchdown de Florian Wegan i un extrapoint de Tasic (7-0). De fet, la situació no va variar al segon temps, i el mateix Florian va anotar un nou touchdown abans del descans (13-0).

A la represa va arribar la desfeta reusenca. Els locals van sentenciar el partit amb touchdowns d'Edwards i de Breuler, i també amb dos field goals de Tasic (32-0), col·locant un resultat insalvable en el marcador. Amb el partit decidit, els Dragons van retallar distàncies amb els punts de Roque Alarcón, que no va desaprofitar una passada profunda de Zach Edwards, i d'Elías Rodríguez amb una cursa curta (32-12). A les acaballes de la semifinal, Pooda i Tasic van situar el resultat final (39-12).

Curs per recordar

D'aquesta manera, els Dragons diuen adeu a una temporada històrica, en la que s'han proclamat campions de la divisió sud de la lliga i s'han situat entre els quatre millors equips del continent. La final de la Lliga Europea de Futbol Americà la jugaran l'Hamburg Sea Devils i els Viena Vikings

Paraules clau:

Notícies relacionades