Back to top

Els Dragons tanquen l'any del seu retorn amb una derrota a l'Estadi

El Frankfurt Galaxy s'ha imposat per 14 a 22 als Dragons d'Adam Rita. La franquícia tanca l'any del seu retorn amb un balanç de tres victòries i set derrotes.

Els Barcelona Dragons tanquen la temporada amb una derrota a l'Estadi Municipal. Els d'Adam Rita, que encara tenien ínfimes opcions d'entrar al playoff, es van veure superats pel líder de la Divisió Sud, el Frankfurt Galaxy (14-22). Els alemanys van començar forts el partit amb un touchdown, que va obtenir una resposta ràpida provinent de Jean Constant (6-6). Amb l'empat es va arribar a la mitja part.

A la represa, els visitants van fer pales la seva superioritat, anotant dos touchdowns i una conversió que van fer impossible la victòria local (6-22). Tot i això, els Dragons no es van rendir i van aconseguir un touchdown, obra de Bertellin, i una conversió, uns punts que van ser insuficients per optar al triomf (14-22). 

D'aquesta manera, la franquícia encapçalada pel General Manager Bart Iaccarino tanca l'any del seu retorn amb un balanç de tres victòries i set derrotes

Paraules clau:

Notícies relacionades