Back to top

Els Dragons tornen a guanyar i s'acosten al play-off

Els d'Andrew Weidinger han trencat la ratxa de dues derrotes consecutives guanyant el Rhein Fire (33-23), el rival directe per la primera plaça de la conferència sud.

Victòria important dels Barcelona Dragons contra el Rhein Fire (33-23), en un partit en què els reusencs van donar una passa de gegant per aconseguir un bitllet per les semifinals del play-off pel títol. Zach Edwards va ser l'encarregat d'anotar el primer touchdown de la nit, una acció que va anar acompanyada d'un extrapoint de Tavecchio (7-0). Aleshores, el conjunt alemany va donar la volta al marcador amb un touchdown i un field goal (7-9). Abans del descans, la connexió entre Edwards i Sweet primer, i un posterior pick six de Niko Lester van col·locar els locals per davant a la mitja part (19-9).

A la represa es van intercalar els touchdowns i els corresponents extrapoints entre el Rhein Fire i els Dragons. Decisiu, però, va ser el pick six de Lucas Masero, que després d'interceptar la pilota va sentenciar el partit (33-23). D'aquesta manera, els reusencs continuen líders de la conferència sud (6-2), i s'apropen a les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Europea de Futbol Americà. 

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades