Els Dragons trenquen la bona ratxa i perden contra els Vienna Vikings

Els Barcelona Dragons perden davant els Vienna Vikings per 20 a 27 i deixen de ser invictes a la Lliga Europea de Futbol Americà.

Derrota amb marcador ajustat per part de l'equip de Reus. Tot i que els Barcelona Dragons van anar per davant durant pràcticament tot el partit, van acabar cedint en el darrer assalt davant un equip visitant que va aconseguir capgirar el marcador a l'últim sospir.

Un quart temps per oblidar

Els locals, dirigits per Andrew Weidinger, van inaugurar el marcador gràcies a un field goal de Giorgio Tavecchio, però els Vienna Vikings els van avançar gràcies a un touchdown de carrera curta d'Exavier Edwards. Van anar a por dos i ho van aconseguir, deixant el marcador 3 a 8, i situant-se, per primera vegada aquesta temporada, per darrere el marcador. El desavantatge, però, va durar escassos 9 segons, ja que seguidament Kyle Sweet va firmar un touchdown de 80 iardes. Tavecchio va arrodonir el cop amb l'extra point, deixant el marcador 10 a 8.

Així va arribar el segon quart, amb domini dels amfitrions, on els Dragons van tornar a puntuar gràcies a Sweet segons abans d'arribar al descans. El jugador dels Estats Units va entrar per segona vegada a la zona d'anotació i Tavecchio va arrodonir un cop més fent bo el punt extra, i deixant el marcador 17 a 8.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica, amb un joc força igualat malgrat la diferència en la puntuació. Però els Dragons encara van poder ampliar el marcador amb 3 punts després d'un nou field goal de Giorgio Tavecchio. Al darrer temps, però, tot va canviar, amb un últim quart demolidor pels de casa.

Els Vikings van retallar diferències només arrencar

Quan els de Reus estaven a tocar de l'endzone, va arribar un fumble amb el que els locals van perdre la pilota i la possessió, i els Vienna Vikings van empatar el match pocs minuts després. Tot estava obert fins que, després del temps mort obligatori, va arribar la jugada que va dinamitar el duel. Bouah va recollir una passada molt profunda d'Erdmann i va segellar un touchdown de 90 iardes, jugada que va acabar amb l'esperança dels verds de mantenir-se invictes. El partit va finalitzar en els 20 a 27.

El proper partit dels Barcelona Dragons serà el proper 23 de juliol, fora de casa, contra els Istanbul Rams.