Back to top

Els Dragons vendran un 20% de la franquícia a través d'accions

Amb aquesta acció, l'objectiu de l'entitat no és cap altre que intentar recaptar el màxim de diners possibles per acabar aquesta temporada i començar bé el curs vinent.

Els aficionats dels Dragons podran formar part del club si adquireixen alguna de les dues mil accions que la franquícia ha posat a la venda. Aquestes accions suposen un 20% de l'entitat, i cadascuna té un preu de 200 euros. Es tracta d'una iniciativa pròpia del club reusenc, que busca aconseguir 400.000 euros per finalitzar aquest curs i començar de la millor manera possible la temporada vinent. 

Els interessats en adquirir accions dels Dragons en podran comprar un màxim de 50, i segons la xifra, la franquícia els donarà una sèrie de drets i beneficis.

  • 1 a 4 accions: certificat d'accionista.
  • 5 a 14 accions: certificat d'accionista i passi anual lateral per la temporada 2023.
  • 15 a 24 accions: certificat d'accionista i passi anual tribuna per la temporada 2023.
  • 25 a 39 accions: certificat d'accionista, passi anual tribuna per la temporada 2023 i samarreta de joc firmada.
  • 40 a 50 accions: certificat d'accionista, passi anual tribuna per les temporades 2023 i 2024 i samarreta de joc firmada.

Tot plegat en la setmana més important de la història recent de la franquícia, ja que disputaran per primera vegada les semifinals de la Lliga Europea de Futbol Americà. Serà aquest diumenge al migdia al camp dels Viena Vikings.

Paraules clau:

Notícies relacionades