Back to top

Els eixos comercials de Reus s'omplen de turisme de proximitat

Aquestes vacances de Setmana Santa han estat marcades pel turisme de proximitat arran del confinament perimetral de Catalunya, una mesura per contenir la pandèmia. Els eixos comercials de Reus han rebut la visita de catalans d'arreu

L'afluència de persones al centre és un bon termòmetre per mesurar l'estat de l'activitat comercial els dies festius. Aquest dissabte, enmig del període de vacances per la Setmana Santa i encara amb restriccions de mobilitat, els eixos comercials de Reus han estat força concorreguts. Reusencs, però sobretot visitants, han aprofitat la tarda per passejar per la ciutat i fer alguna compra. Els comerciants ho han notat i, com en Joan Llauradó de la Casa Pujol, celebren qualsevol increment de les vendes. 

Des del Colmado Baró reconeixen que han tingut un increment de clients, com ja era habitual en aquestes dates abans de la pandèmia, però destaquen el protagonisme del turisme nacional. "Ve gent d'arreu de Catalunya a comprar, com sempre, vermut i avellanes", explica la responsable de la botiga, Anna Baró. 

restauració plaça del castell

Les altes temperatures també han deixat veure aquest dissabte les primeres cues a les geladeries. Tot plegat, una tarda d'intensa activitat comercial que contrasta amb l'altra cara de la moneda. A partir de les 5 de la tarda, les places amb més concentració de bars i restaurants queden desertes i es transformen en un simple lloc de pas.

Paraules clau:

Notícies relacionades