Back to top

Els elements festius dels barris s'exhibeixen al centre de Reus

Per primera vegada els reusencs han pogut veure, en un sol lloc, els elements festius dels diferents barris. L'epicentre de la trobada ha estat la plaça de la Llibertat.

El gegant Primet, de la colla dels Fènix, la geganta Arlet, de la colla dels Alegre, o el gegant Mascarpí, de l'Associació de Veïns Mas Carpa, són només alguns exemples dels nombrosos elements festius que han nascut als diferents barris de Reus. I aquest dissabte s'han reunit tots a la plaça de la Llibertat perquè petits i grans els poguessin gaudir i veure de ben a prop. Després de ballar, els elements festius han recorregut en cercavila diversos carrers de la ciutat. En total han esta una dotzena de colles geganteres, que han comptat amb l'acompanyament del gegant Manotes, de la colla gegantera de Reus, i del Campi, el campanaret de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus.

Activitats paral·leles

A banda de mostrar els gegants i donar-los a conèixer a través dels estands de les diferents colles, a quarts d'onze del matí s'ha repartit coca amb xocolata per a tothom, i els infants han pogut realitzar tallers de manualitats durant tot el matí. A més, després de la cercavila, ha tingut lloc a la plaça de la Llibertat un vermut popular.

Paraules clau:

Notícies relacionades