Back to top

Els equipaments esportius municipals de Reus segueixen tancats

Tot i que la Fase 3 de la desescalada facilita als equips la tornada als entrenaments, alguns no han pogut recuperar la rutina, ja que les instal•lacions municipals resten tancades fins a nou avís.
La secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet entrenant al beFit Reus

Fa tres mesos que la secció de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet no toca la pista. La competició de primavera va iniciar-se per elles al mes de febrer, i al març deien adéu al Campionat d'Espanya un mes i mig abans de disputar-lo.

Tot i que van decidir realitzar els entrenaments per videoconferència durant el confinament, van detectar que aquesta preparació no era suficient per afrontar una competició nacional.

Acudir a instal·lacions privades o quedar-se de braços plegats

És per aquest motiu que, amb l'arribada de la fase 3 de la desescalada, han volgut tornar a entrenar presencialment, però s'han trobat que el Pavelló Olímpic de Reus, lloc on s'exerciten habitualment, encara està tancat. La solució: acudir a una entitat privada que els ha cedit un espai altruistament.

El Club Voleibol Reus ha decidit, de moment, suspendre els entrenaments, ja que el Polilleguer municipal Ciutat de Reus també està tancat.

La Federació Catalana de Voleibol encara no ha pres una decisió ferma sobre la suspensió de les lligues, però l'equip sènior masculí de l'entitat podria disputar un play-out al mes de setembre per defensar la categoria. D'aquesta manera, no podrien entrenar ni tampoc realitzar el campus d'estiu, una font d'ingressos i també una fórmula per captar nous jugadors.

Imatge del Polilleguer municipal Ciutat de Reus buit
Imatge del Polilleguer municipal Ciutat de Reus buit

L'Ajuntament creu que el tancament momentani és la millor solució

L'Ajuntament de Reus s'ha posicionat respecte a aquesta decisió, afirmant que les instal·lacions segueixen tancades per garantir la seguretat dels usuaris fins a nou avís. Les noves resolucions per part del govern de la Generalitat podrien provocar que les instal·lacions municipals no obrissin fins al mes de setembre.

Cambrils reobre progressivament els equipaments municipals

A Cambrils ja s'han reobert part dels equipaments esportius de la població. Així, el Palau d’Esports es desconfina parcialment, a més del gimnàs de la pista d’atletisme.

A partir d'ara, no cal demanar cita prèvia i l'aforament màxim d'aquests espais passa a ser del 50%.

Imatge del Palau Municipal d'Esports de Cambrils
Imatge del Palau Municipal d'Esports de Cambrils

Les activitats de la sala polivalent i de la sala de ciclo es duran a terme al pavelló i es demanarà l'ús de mascareta a l'entrada i sortida de les instal·lacions.

No serà fins dilluns, el 15 de juny, quan entrarà en funcionament la piscina coberta.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades