Back to top

Els espectacles del Trapezi es traslladen a l’octubre

La Fira dona el tret de sortida de manera virtual aquest cap de setmana, per fer difusió de les companyies, i allarguen el certamen fins a l'octubre, davant de la pandèmia.
trapezi

El Trapezi perd el seu caire internacional arran de la COVID-19. Tot i això, des de l’organització aposten per tirar endavant la fira a través de tres fases diferents. De fet, aquest dijous havia de començar la 24 edició de la fira del circ.

Per aquest motiu, el primer pas serà fer difusió de les companyies participants a través d’unes píndoles audiovisuals que s’han creat.

Reducció del nombre de companyies participants

En les edicions anteriors es comptava amb una trentena de formacions i enguany es redueix a una vintena. En segon lloc, s’emplaça el mes de juliol com a punt de trobada de programadors i professionals, mentre que els espectacles amb públic es posposen fins a l’octubre. Entre aquests en destaquen el petit i mitjà format. 

El director artístic del Trapezi, Leandro Mendoza, explica que "la segona i la tercera fase es farà inscripció dels programadors i haurem de veure en quin grau de presencialitat serà possible la seva assistència".

Cartell Trapezi 2020.
El cartell del Trapezi 2020 és obra de l'artista Laia Sondang.

 El pressupost, però, és similar al d’anys anteriors, de prop de 440.000 euros. Una edició que té la mirada posada en el 25è aniversari que tindrà lloc el 2021.El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, destacaque "apostem per l'octubre i esperem que així sigui possible perquè volem que la història del circ a Reus perduri, sobretot quan l'any vinent arribarem als 25 anys'. 

Canal Reus us ofereix tres espectacles

De fet, en aquesta primera fase del Trapezi Canal Reus també n’és protagonista, ja que retransmetrem alguns espectacles íntegres d’edicions anteriors, des de divendres a diumenge, a les 22.30h. Es tracta de ‘Gregaris’ de la Companyia Soon, ‘Paradís Pintat’, de Pepa Plana, i l’espectacle "Invisibles" de la companyia Circ d'Hivern

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades