Back to top

Els estudiants de la URV podran sol·licitar l'avaluació única

És una mesura extraordinària que la Universitat Rovira i Virgili posa a disposició dels alumnes atenent a les mobilitzacions massives dels darrers dies i a les convocatòries de vaga que s'han anat produint, a més de la vaga indefinida.
URV

La URV ha emès un comunicat aquest dimarts al migdia on assegura que "continuarà amb l’activitat lectiva i avaluativa prevista". Amb tot, obra la porta a l'avaluació única "sempre i quan sigui possible" per aquells estudiants que ho sol·licitin. Així doncs, la URV posa a disposició dels estudiants la possibilitat de fer seguiment de les protestes i només haver-se d'enfrontar a una avaluació a final de curs. 

La direcció i els degans dels centres "han acordat una mesura extraordinària d'avaluació de l'estudiant que participi en les mobilitzacions anunciades". Amb tot, el comunicat especifica que tot plegat es tracta d'una mesura "totalment extraordinària". 

Comunicar-ho a la URV

"Els i les estudiants podran sol·licitar l’avaluació única en lloc de l’avaluació continuada en aquelles assignatures que, a criteri dels centres, puguin ser susceptibles d’aquesta solució per les seves característiques lectives", diu el comunicat. Els estudiants interessats en aquesta avaluació única de les assignatures del primer quadrimestre i anuals "ho hauran de sol·licitar" i un cop concedida, l'avaluació única "no serà reversible". 

Les comunicacions es podran començar a fer a partir del 6 de novembre i fins el 12. Segons la universitat, als estudiants se'ls donarà una resposta abans el dia 15 de novembre. 

Una prova única

Aquesta mesura es presentarà a aprovació en reunió extraordinària del Consell de Govern, que se celebrarà en els propers dies, per tal que els i les estudiants que hagin renunciat a l’avaluació continuada de les assignatures del primer quadrimestre i anuals del 2019 puguin optar a una prova única. La mesura serà efectiva un cop hagi estat aprovada per aquest òrgan de govern.