Back to top

Els examinadors de la DGT faran vaga indefinida al setembre

Els examinadors de la Direcció General de Trànsit ampliaran la vaga de forma indefinida durant el mes de setembre. Unes protestes que se sumaran a les vint jornades de vagues convocades des d'inici d'estiu. Els representants sindicals critiquen la manca de talant negociador de l'Administració. De moment, les demandes dels treballadors de la DGT estan enrocades.
La vaga dels examinadors s'amplia al setembre

Els examinadors de la DGT han decidit prolongar les jornades de vaga, iniciades el 2 de juny i previstes cada dilluns, dimarts i dimecres fins el 26 de juliol. "L'enduriment de la vaga es deu pel poc talant negociador per part de la DGT, el comitè de vaga tan sols se'ns ha convocat en dues ocasions i els plantejaments damunt de la taula han estat totalment nuls", segons el delegat d'UGT a Tarragona, Manuel Reyes.

Per aquesta raó, "hem decidit de forma assembleària entre tots els treballadors convocar de forma indefinida la vaga pel mes de setembre", ha remarcat el representant sindical.

L'estira i l'arronsa entre les dues parts es deu al fet que els examinadors reclamen que es faci efectiu el complement salarial específic, una reivindicació que permetria fer més atractiva aquesta posició i així ampliar-ne la plantilla.

Segons fonts sindicals, el seguiment de les jornades convocades fins al moment s'han xifrat en més de 70% arreu de l'Estat Espanyol mentre que pel que fa a la demarcació de Tarragona s'han situat al 75%.