Back to top

Els ferits, quinze dies després del tiroteig

Aquest dimarts es compleixen dues setmanes des que el Baix Camp vivia un dels moments més tensos des dels atemptats de Cambrils del 2017.

Quinze dies han passat des que un home decidia vestir-se amb una perruca i una gorra per accedir a l'interior de la seu de la seva ex empresa i disparar contra tres dels seus excompanys. En la seva fugida, quan un agent dels Mossos d'Esquadra intentava interceptar-lo, disparava també contra ell i s'atrinxerava en una masia de Riudoms a tocar de la T-11.

Pocs dies després i segons informava el Diari El País, va ser durant aquesta fugida quan l'atacant va enviar un correu electrònic a la seva antiga empresa, explicant els motius que l'havien portat a actuar així i denunciant "l'infern" que havia viscut, qualificant el tracte "d'explotació laboral" i "racisme".

Aquest episodi se saldava amb 5 ferits en total. Els tres excompanys ingressaven a l'hospital Joan XXIII, dos en estat crític i un greu, l'agent dels mossos era traslladat a un hospital de Barcelona amb una ferida de bala al braç i l'arrestat ingressava també en un hospital de Barcelona en estat crític, després de ser ferit en dos braços i una cama.

Només queda una persona hospitalitzada

A hores d'ara, però, la situació ha canviat, l'agent dels mossos va rebre l'alta pocs dies després del tiroteig. Dels excompanys, l'únic que es troba ingressat és el gerent de la companyia de 52 anys que evoluciona favorablement, l'altre home va ser donat d'alta la setmana passada i la dona, de 58 anys, ha estat traslladada a una Mútua i ja no es troba a l'hospital. Pel que fa a l'atacant segueix ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, però es desconeix el seu estat.

Paraules clau:

Notícies relacionades