Back to top

Els forners de Reus reben menys comandes de coques

Tot i la davallada d'encàrrecs, els forners preveuen mantenir les vendes amb els clients d'última hora

Els forners de Reus ja tenen a punt les coques de Sant Joan per la revetlla d'avui. A primera hora del matí ja s'han començat a formar les primeres cues per recollir les coques de fruita confitada, cabell d'àngel o, a Reus, la de cireres.

Esperen mantenir les vendes

Sant Joan, sense coques, no seria Sant Joan. Els forners del Forn Huguet de Reus no han dormit gaire preparant la revetlla d'avui, encara que enguany ha tingut menys reserves que l'any passat. D'unes 200 reserves que es van fer l'any passat aproximadament, enguany se n'han fet 150.

Segons Ramon de la Fuente, copropietari del Forn Huguet, el descens de comandes es podria deure al fet que aquest 2021 hi ha més mobilitat que l'any passat i, per tant, els reusencs són menys a casa. Tot i això, espera mantenir les vendes a través de les vendes directes d'última hora, especialment la de crema i pinyons, que és la més demandada.

Pel que fa al tipus de coca més venuda, també tenen molt d'èxit la de xocolata i la de cireres i, entre el públic més tradicional, la coca de fruita confitada. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades