Back to top

Els Ganxets fitxen la campiona de Brasil, Jessica Yamada

Jessica Yamada s'ha convertit en nova jugadora del Reus Ganxets Miró de la Superdivisió d'Honor Femenina de tenis taula. La brasilera s'ha classificat pels JJOO de Tòquio 2021, convertint-se en la primera jugadora del club que disputarà unes olimpíades.

Yamada és la jugadora 142 del rànquing mundial i és un reforç de luxe pel Reus Ganxets Miró. La brasilera de trenta-un anys compta amb un bagatge important: participacions constants als mundials, campiona absoluta de Brasil o la medalla de bronze als Jocs Panamericans del 2019.

A les renovacions d'Anastasia Kolish, Olga Bliznet i Svetlana Skobina, s'hi afegeixen el ja anunciat fitxatge de Sara Ramírez i la nova incorporació Jessica Yamada. El de la brasilera no serà l'últim fitxatge del Reus Ganxets Miró, que busca una última peça per posar la cirereta del pastís a la plantilla per aquesta temporada.

yamada

En un principi, el 9 de gener del 2021 havia de ser la data d'inici de la Superdivisió d'Honor, però la Real Federación Española de Tenis de Mesa ha decidit posposar-ho. A més a més, hi ha diverses opcions sobre el format de competició: grups bombolla en diferents caps de setmana en una seu o diverses, o la tradicional lliga regular.

Paraules clau:

Notícies relacionades