Back to top

Els gegants japonesos, nova incorporació del seguici de xocolata

Els gegants japonesos de Reus ja formen part del seguici de xocolata de la pastisseria Huguet.
Les figures de xocolata dels gegants japonesos exposades a la pastisseria

Després que els gegants hagin celebrat el seu 60è aniversari, el Forn Pastisseria Huguet els ha plasmat en xocolata. D'aquesta manera, els gegants japonesos s'afegeixen a la família de figures dolces del seguici de la ciutat que segueix creixent.

Manel Llauradó ha fet la rèplica en miniatura dels gegants, a partir dels quals la pastisseria els ha convertit en xocolata  amb tots els detalls propis d'aquest element del seguici que aquesta pasqua es ven per 45 euros.

 

La família de xocolata segueix creixent

L'estrena d'un nou element del seguici de xocolata cada any genera expectació. "La gent està enamorada dels elements, cada any ja ens pregunten quina serà la nova", assegura el pastisser Ramon de la Fuente. Al mateix temps, de la Fuente afirma que la Mulassa és l'element del seguici de xocolata que té més èxit, però afegeix que "totes les altres figures també tenen la seva gent". La regidora de cultura de l'Ajuntament de Reus considera que "és una iniciativa fantàstica perquè posa en valor la cultura de la ciutat i els elements del seguici que portem tan dins des de petits". 

Els gegants japonesos de xocolata compartiran enguany amb Sergi Roberto, ja que la figura de xocolata del futbolista del Barça és la més demanada de la Pastisseria Huguet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades