Back to top

Els Gegants de Reus, exposats a Barcelona

Amb motiu de les festes Quinquennals dels Gegants del Pi, restaran exposats al Palau de la Virreina junt amb altres gegants

El Palau de la Virreina de Barcelona acull una exposició sobre els gegants centenaris de Catalunya, entre els quals, hi ha els gegants Vitxets, Moros i Indis de Reus. L'exposició, celebrada amb motiu de les festes Quinquennals dels Gegants del Pies va inaugurar ahir diumenge, 13 de juny i estarà oberta fins al diumenge 20 juny a la capital catalana de 10h a 20h. La mostra és gratuïta i sense reserva prèvia.

A banda dels Gegants reusencs, també estaran exposats els Gegants de la Ciutat i els Capgrossos Macers, els Gegants Romans de la Paeria de Lleida, els Gegants de l’Arboç del Penedès, els Gegants de la Vila de Sitges, els Gegants Moros de Tarragona i els Gegants del Pi. 

Com arribar-hi?

El Palau de la Virreina està situat a la Rambla, 99 de Barcelona, l’entrada a l’exposició serà per la Rambla i la sortida per la plaça de Sant Galdric. Per arribar-hi amb transport públic podeu fer-ho amb metro, amb la línia L3 a la parada Liceu o amb autobús amb les línies 14, 59, 91.

Festes Quinquennals dels Gegants del Pi 

Les festes se celebren cada cinc anys recordant l’aniversari de la recuperació de les quatre figures el 12 de juny de 1960. Abans de la seva recuperació, feia gairebé un segle que no sortien al carrer. Gràcies a la col·laboració de nombrosos barcelonins i barcelonines, es van poder recuperar els Gegants del Pi.

Consulta el programa sencer aquí

cartell gegants virreina

Paraules clau:

Notícies relacionades