Back to top

Els Gegants de Reus tornen a ballar al Mercadal per Corpus

Després de la pandèmia, els xiquets i xiquetes han pogut tornar al Mercadal per gaudir dels Gegants i la Mulassa. S'han repartit unes 2.500 coques amb cireres

La plaça del Mercadal de la ciutat ha estat novament aquest matí el centre neuràlgic de la celebració de la festa de Corpus 2022. S'ha pogut recuperar, després de la pandèmia, la presència dels xiquets i les xiquetes de les escoles de la ciutat i dels Gegants i la Mulassa al mig de la plaça. Se'ls han repartit 2.500 coques amb cireres. 

La celebració ha començat a les 9:30 h amb el Toc de Festa des del campanar, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat, i en aquell mateix moment han anat sortint de l'Ajuntament la Mulassa i les diferents parelles de gegants de la ciutat. 

Tots els actes de Corpus 2022

A les 10:30 h, des de l'Atri de Sant Sebastià, a la plaça del Castell, l'Ou com balla, que hi serà fins a les 13:00 h i, a la tarda, des de les 17:00 h fins a les 20: 30 h. 

ou com balla corpus

La festa tornarà al Mercadal aquesta tarda, a partir de les 19:00 h, amb l'arribada de la Mulassa i dels Gegants. Durant l'acte hi haurà la tradicional degustació de coca amb cireres per a tothom, amb la col·laboració del Col·lectiu del Masclet i del Forn Sistaré, que repartiran 3.000 coques amb cireres. 

Paraules clau:

Notícies relacionades