Back to top

Els Grups Xou reusencs estaran al Campionat d'Espanya

Reus ha acollit els Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat de patinatge artístic. El Grup Xou Gran del Reus Deportiu ha quedat en 4a posició mentre que el grup Júnior ha revalidat el títol com a campiones.
El Xou Júnior del Reus Deportiu, campiones de Catalunya

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Dos dies de competició per convertir-se en les campiones de Catalunya i poder accedir a la competició estatal. Amb aquest objectiu, més de 700 patinadores i patinadors han trepitjat el Pavelló Municipal d'Esports de Reus. Per segon any consecutiu la capital del Baix Camp acull aquesta cita esportiva, un esdeveniment que en total ha reunit a més de 7.000 persones durant els dos dies de competició

Els grups Quartet i Grups Xous Grans han estat les primeres categories que han mostrat les seves coreografies. En la primera jornada de la competició

Les patinadores del Reus Deportiu del Xou Gran han obtingut la quarta posició, una classificació per sota del seu objectiu. Malgrat no estar d'acord amb la puntuació del jurat, des del cos tècnic de l'equip s'han mostrat optimistes i contents amb la seva coreografia Equality.

Per altra banda aquest diumenge ha tingut lloc la segona jornada de la competició catalana, on els grups Xou Petits i Júnior han actuat davant d'un pavelló d'esports ple a vessar. Les roig-i-negres júnior no han deixat indiferent a ni al públic i al jurat. Les actuals campiones d'Europa s'han tornat a proclamar campiones de Catalunya amb la coreografia "Guardians Of Light".

Reus ha estat una vegada més l'epicentre del patinatge artístic català. Per la ciutat han passat durant aquest cap de setmana 48 equips de diverses modalitats de grups Xou i quartets.

Paraules clau:

Notícies relacionades