Back to top

Els Herois per l'Alzheimer tornaràn a córrer el 31 de març

La cursa popular "Herois per l'Alzheimer del Grup Oliva tornarà a donar el tret de sortida el proper 31 de març. En aquesta segona edició de l'esdeveniment solidari es pretén superar els 1.500 participants i els diners recaptats es destinaran a l'Associació d'Alzheimer de Reus i el Baix Camp.
Els Herois per l'Alzheimer tornaràn a córrer el 31 de març

Una prova 100% solidària per tal de promoure la sensibilització cap a una malaltia encara desconeguda però a la vegada molt estesa. La cursa Herois per l'Alzheimer vol batre rècords després d'una primera edició carregada d'èxits. Enguany es vol superar els 16.265 euros recaptats l'any passat i arribar a 1.700 participants, xifra on es tancaran les inscripcions per motius d'aforament.

El dia 31 de març serà el dia d'aquesta festa solidària i esportiva. A banda dels 5 quilòmetres de recorregut que es podran fer tant caminant com corrents, els participants podran gaudir de diverses activitats paral·leles com curses infantils, un vermut popular i sortejos així com una Masterclass de Zumba.

A banda de la recaptació dels participants a la cursa, tothom qui ho vulgui també pot col·laborar amb el dorsal 0 que dóna accés al sorteig i a la vermutada. Tots els diners recollits aniran íntegrament destinats a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp, una entitat dedicada a desenvolupar activitats dirigides als efectes d'aquesta malaltia i al recolzament a familiars.

Paraules clau:

Notícies relacionades