Back to top

Els històrics Fènix porten els èxits dels anys 60 i 70 al Bravium

Els espectadors del Bravium han reviscut aquest dissabte els èxits del pop musical dels anys 60 i 70 de la mà de la banda de Riudoms "Els Fènix", que porten més de 50 anys dalt dels escenaris. Entre el repertori habitual del grup hi ha temes d'Elvis Presley, Los Sírex o Los Salvajes.
concert dels fènix al bravium

Records i nostàlgia s'han retrobat aquest dissabte al Bravium, en el concert en què Els Fènix han recuperat temes que durant les dècades dels seixanta i setanta van revolucionar el panorama musical espanyol.

L'actuació ha arrencat amb la cançó "Los Jóvenes", de Los Mustangs, seguit per temes com "Nunca llueve al sur de California" o "San Francisco". Un repertori que ha entusiasmat al públic assistent, un públic força fidel al conjunt musical.

Un viatge sentimental i un homenatge als grups musicals d'aquells temps mítics

concert fènix música d'anys 60-70

De "Los Fénix Boys" a "Els Fènix"

La formació va néixer els anys 60 a Riudoms, i els seus components van anar canviant amb el pas del temps, però la seva filosofia no va canviar: tocar els temes més populars i d'èxit del moment. L'any 2007 van tornar per apropar al públic els èxits del pop d'aquella època.

Paraules clau:

Notícies relacionades