Back to top

Els hostalers volen iniciar la campanya d'estiu al maig

El portaveu de la Federació d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià, posa l'esperança en la temporada d'estiu, tot i la incertesa en les restriccions anticovid.

Des de la FEHT no descarten treballar durant la Setmana Santa, però volen evitar que, davant d'una possible obertura, es repeteixi l'experiència de les festes de Nadal i augmentin exponencialment els indicadors covid. Així ho explica el portaveu de la FEHT, Xavier Guardià, qui destaca "si podem treballar estarem preparats, però no volem que les possibles conseqüències ens afectin la campanya d'estiu".

En aquest sentit, Guardià ha subratllat que "volem treballar perquè portem molts mesos patint, però no volem que hi hagi contratemps i volem fer una campanya de maig a octubre". 

A l'espera del turista estranger

De fet, el president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme, Xavier Guardià, demana que puguin començar a treballar a partir del maig. Aposten per obrir-se als mercats europeus i internacionals i veuen amb bons ulls un passaport sanitari, sempre que no impedeixi viatjar a aquells que no estiguin vacunats.

El portaveu de l'ens ha assegurat que, en la darrera setmana, "s'han disparat les reserves del mercat anglès".

Paraules clau:

Notícies relacionades