Back to top

Els instituts Baix Camp i Gaudí de Reus presenten l’exposició '15 Reusenques cèlebres'

En aquest projecte, que ha estat finançat per la Unió de Botiguers de Reus, els alumnes dels dos centres han estudiat 15 reusenques que han estat importants tant per la ciutat com per al país.

Els alumnes del cicle formatiu de gestió de vendes de l’institut Baix Camp i del cicle formatiu de grau superior d'igualtat de gènere de l’institut Gaudí han dut a terme un projecte amb col·laboració amb la unió de botiguers de Reus per promou reconeixement de 15 reusenques que per diversos motius han estat cabdals en la nostra ciutat o a tot el país.

Els passat curs 2019-20, els alumnes grups mixtes van realitzar infografies on expliquen aspectes i moments importants de les dones escollides. Aquestes infografies es poden veure a partir del 25 de novembre als Rentadors del Casal de les Dones de Reus. 

La missió principal ha estat estudiar aquestes dones i cercar la informació. També es crearà un Facebook on expliquin la història d’aquestes dones i es realitzaran entrades de la Wikipedia en els casos que es trobi una mancança d'informació.

Les dones escollides han estat importants per la ciutat o bé per al país al llarg de la història: algunes d’elles, era la primera esquiadora de l’Estat o la primera castellera o bé persones que encara estan en actiu, ara l’escultura Mercè Bessó o la Laia Arriols, il·lustradora.

cartell

Paraules clau:

Notícies relacionades