Back to top

Els jocs infantils dels parcs es mantenen tancats a Reus

Malgrat que en l'etapa actual de represa la Generalitat ha autoritzat l'ús dels jocs infantils dels parcs, des de Reus aquests espais s'han mantingut precintats. Això ha generat confusió i indignació, ja que a poblacions com Barcelona els parcs infantils es van reobrir aquest divendres.
parcs infantils tancats

Fa més de tres mesos que els infants no poden accedir a les zones de joc dels parcs infantils, i ara que ja hem superat la Fase 3, i que a moltes poblacions catalanes han reobert, a Reus continuen tancades. Mentre hi ha qui s'ho mira amb resignació o ho veu com una mesura de prevenció i seguretat, d'altres no ho entenen i ho viuen amb indignació.

Dubtes entre els usuaris

Aquest cap de setmana, però, molts usuaris tenien el dubte de si ja es podien utilitzar o no els jocs. Alguns havien sentit informacions contradictòries, i no ho tenien clar. D'altres anaven els parcs amb la idea que estaven oberts, i se sorprenien en veure els espais precintats. En algunes zones, les cintes havien desaparegut, i els usuaris entenien que ja s'havien reobert al públic.

Tot plegat ha fet que aquest primer cap de setmana de la represa, la situació de tancament dels jocs infantils s'hagi viscut entre la confusió i la decepció.  

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades