Back to top

Els jocs de rol: un descobriment per a molts durant la pandèmia

Al llarg de l'estiu s'organitzen diverses activitats per apropar els jocs de taula als joves de la ciutat, dins el programa Planet Reus.

L'Associació de Jugadors i Jugadores de rol de Reus organitzava aquest dissabte a la tarda una de les seves jornades d'iniciació gratuïtes per a joves, d'entre 15 i 17 anys. Una oportunitat per fer-los conèixer aquesta modalitat de joc i per engrescar-los a participar, habitualment, de les activitats de l'associació. 

L'entitat, de la mà de la regidoria de salut pública i ciutadania i en el marc del programa Planet Reus, organitza diverses activitats gratuïtes relacionades amb els jocs de taula, al llarg de l'estiu. En aquest cas, la dinàmica anava destinada als joves de més de 15 anys i consistia en un primer contacte amb els jocs de rol, sota la direcció d'un soci de l'entitat, que actuava com a monitor. 

El fet és que la pandèmia i els confinaments han esdevingut una oportunitat per a la iniciació en els jocs de rol, de diverses franges d'edat. Més concretament, l'associació ha arribat a tenir, fins i tot, més socis ara que abans de l'inici de la situació d'emergència sanitària.

Encara queden places per a les properes activitats

Després de l'èxit de participació en les activitats passades, encara han de realitzar-se tres sessions més d'iniciació als jocs de taula, pentatló de jocs de taula i jocs de rol, per a diverses edats i amb inscripcions gratuïtes online, durant el mes de juliol i agost.

Jocs de rol estiu 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades