Back to top

Els jocs de taula tornen a estar de moda a les cartes pels Reis Mags

S'acosta l'arribada dels Reis Mags d'Orient i les botigues de joguines es preparen per a satisfer les demandes dels infants. I és que els jocs de taula tradicionals tornen a agafar el protagonisme entre els desitjos dels nens i nenes.
Joguines de moda

Desitjos de tot l'any

Les festes de Nadal són sinònim de vacances escolars per als infants i també de fer la carta als Reis Mags amb tots els desitjos acumulats durant l'any.

I és que el més habitual per aquestes dates és veure com les botigues de joguines estan més enfeinades que mai. El motiu? La preparació de les comandes que els hi han enviat els Reis d'Orient de tots els nens i nenes de la ciutat.

Joguines de moda

Frozen 2 i Toy Story 4, els productes estrella

De joguines n'hi ha de tota mena i per a tots els gustos. Cada any, però, n'hi ha alguna que destaca més que d'altres. De fet, les estrenes de pel·lícules són les precursores de les joguines més demandades. Enguany, els personatges de 'Frozen 2' i 'Toy Story 4' amb versió nina són els productes estrella. Per altra banda, cada temporada neixen joguines noves que marquen una tendència com és el cas dels 'Superzing' o els 'Bebes llorones'.

Joguines de moda

Els jocs de taula tornen a estar de moda

Tot això, sense oblidar els tradicionals jocs de taula, que tornen a ser els protagonistes dels més venuts des de fa un parell d'anys. 

Joguines de moda

Les cuines i els garatges mai fallen

Tanmateix, les cuines i els garatges són les joguines que mai fallen. Any rere any es situen entre les primeres a les cartes dels infants. Així doncs, caldrà esperar fins a la nit de Reis, per veure si tots aquests desitjos es compleixen.

Paraules clau:

Notícies relacionades