Back to top

Els Jocs de Tòquio, objectiu d'Abdessamad Oukhelfen

La pandèmia va impedir que es disputessin nombrosos esdeveniments esportius al llarg del 2020, però l'ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio per aquest 2021 va ser la més important. L'atleta Abdessamad Oukhelfen tenia l'objectiu d'anar-hi per competir als 5.000 metres, una meta que manté de cara als Jocs d'aquest estiu.

La mínima olímpica dels 5.000 metres és de 13:13 minuts. Aquest és el temps que ha de superar Abdessamad Oukhelfen per obtenir un bitllet pels Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest estiu, sempre que s'acabin celebrant. A hores d'ara, l'atleta està firmant uns registres de 13:17 minuts, a quatre segons de la meta olímpica.

El 2020 va ser bo en l'àmbit esportiu per Oukhelfen. A banda dels diversos campionats aconseguits, entre els quals hi ha el de campió d'Espanya sub23 dels 1.500 metres, l'atleta va acabar l'any firmant per Nike.

Abdessamad Oukhelfen en una entrevista per Canal Reus

Oukhelfen espera aconseguir la mínima per anar a Tòquio al maig i finalitzar el campionat d'Espanya dels 5.000 metres entre els tres primers, un certamen en què es va penjar la medalla d'or el 2020.

Paraules clau:

Notícies relacionades