Back to top

Els més petits omplen el Mercadal per Corpus

Les ballades dels gegants i la mulassa, l'ou com balla i la coca amb cireres han estat els plats forts d'aquesta festivitat, que casualment aquest any ha coincidit amb els actes de la Festa Major de Sant Pere.
corpus

Amb el toc de festa del campanar a dos quarts de deu del matí, més de 2000 nens i nenes arribaven a la plaça del Mercadal per celebrar Corpus. Impacients, els infants de diferents escoles de Reus han esperat que els protagonistes del matí sortissin a plaça. Primer la mulassa i després els gegants, han entrat a plaça acompanyats dels crits i aplaudiments dels més petits. Això sí, cadascú tenint clar quin és el seu element festiu preferit.

Els gegants i la mulassa han fet les seves ballades davant l'atenta mirada dels escolars, que els han acompanyat picant de mans. Per acabar d'endolcir el matí, els nens i nenes també han degustat un esmorzar molt especial i molt tradicional per Corpus a Reus: la coca amb cireres.

corpus

Ni el fort bat del sol ni la calor han pogut impedir que els més de 2000 infants gaudissin del matí de Corpus a la plaça. Abans de tornar cap a les escoles, tots ells han tingut l'oportunitat de fer-se una fotografia amb els seus gegants preferits i immortalitzar aquest dia de festa.

Paraules clau: