Back to top

Els Mossos detenen tres lladres de patinets

Actuaven en centres educatius mentre els alumnes eren a classe. Es calcula que el valor total dels patinets sostrets supera els 2.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou i Vila-seca, van detenir dimarts passat tres homes, un de 18 anys i dos de 19 anys, com a presumptes autors de sis delictes de furt.

Salou i Vila-seca

Des del 19 de novembre de l’any passat, els mossos van rebre cinc denúncies de sostracció de patinets en tres centres educatius de Vila-seca i en una escola de Salou.Les gestions posteriors van permetre determinar que es tractava de tres homes que actuaven sempre durant els matins mentre alumnes i docents estaven a les classes. En dos casos van accedir fins a espais interiors, en zones habilitades per estacionar-los i es van endur els patinets aprofitant que no estaven lligats, mentre que en la resta de casos van tallar el cadenat amb una cisalla.

robatori

Arran d’aquests fets i comptant amb la descripció aportada per testimonis i enregistraments de diverses càmeres de seguretat, els mossos van organitzar un dispositiu policial que va donar com a resultat la localització dimarts passat, al voltant de les 13.25 hores, amb la detenció dels lladres quan marxaven amb un patinet d’un d’aquests centres educatius ubicat al carrer Joanot Martorell de Vila-seca.

Posteriorment, es va comprovar que també havia estat sostret i van retornar-li al seu propietari després de presentar la corresponent denúncia. Es calcula que el valor total dels patinets sostrets supera els 2.000 euros.

Els arrestats van quedar ahir en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Paraules clau:

Notícies relacionades