Back to top

Els Mossos investiguen un presumpte delicte d'estafa en una empresa vitivinícola

El cas, sota secret de sumari, estaria relacionat amb hipotètiques etiquetes falses. Diverses DO del territori haurien denunciat el cas.

Els Mossos d'Esquadra es van personar divendres passat a l'empresa Reserva de la Tierra, ubicada a les Borges del Camp. Diverses fonts confirmen aquest fet i el relacionen amb una investigació judicial, sota secret de sumari, que estaria vinculat amb una presumpta estafa en l'etiquetatge. La policia es va emportar ordinadors i diverses carpetes per tal de comprovar, sempre segons les mateixes fonts, si l'empresa etiquetava vins de forma fraudulenta. Aquesta companyia comercialitza milions d'ampolles cada any, entre altres, a diversos supermercats, i també ven a l'estranger. 

El fet que el cas estigui sota secret de sumari no permet que els Mossos informin de com es troba la investigació. Canal Reus, però, ha pogut saber que tot plegat s'origina amb la denúncia per part de diverses Denominacions d'Origen del territori que haurien comprovat que alguns dels vins que es comercialitzaven no comptaven amb els requisits legals indispensables i que algun procés s'hauria pogut fer de forma incorrecta. 

L'empresa assegura haver retornat a la normalitat aquest dilluns, obrint de forma habitual i es manté amatent a com avanci el procés judicial. 

Paraules clau:

Notícies relacionades