Back to top

Els Museus de Reus recuperen l'horari d'hivern i comencen visites guiades a l'octubre

La primera visita guiada es farà aquest dissabte, dia 3 d'octubre, al Museu Salvador Vilaseca i tindrà un aforament màxim de 5 persones.

Els Museus de Reus reprenen a partir d'aquest dijous 1 d'octubre els horaris d'hivern, amb la qual cosa, estaran oberts de dimarts a dissabtes de 10:00 h fins a les 14:00 h i, a les tardes, des de les 17:00 h fins a les 10:00h.

D'altra banda, també a partir d'aquest primer dia del mes d'octubre estan disponibles a la web del Museu https://www.museudereus.cat/  les entrades-invitacions pel mes d'octubre de les visites guiades que s'han programat i que tenen un aforament de 5 persones, a més del guia.

La primera visita guiada es farà aquest dissabte, dia 3 d'octubre, al Museu Salvador Vilaseca. La visita, titulada "Raval Santa Anna, 59, un banc de tresors" proposa un recorregut pels diferents espais de l'antic banc que avui acull el Museu Salvador Vilaseca. S'han previst dues visites guiades, una a les 11:00 h i, l'altra, a les 12:00 h. Les visites són gratuïtes, però és indispensable fer reserva prèvia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades