Back to top

Els negocis posen mesures per fer front a la factura de la llum

És el cas de la Confiteria Poy que aquesta setmana ha anunciat una reducció de l'horari d'atenció al públic.

La Confiteria Poy, un establiment amb més d'un segle d'història, a partir d'ara tancarà a les 8 del vespre en comptes de 2/4 de nou. Ho fa com una de les petites mesures que està emprenent per fer front a la despesa de la llum, arran de la pujada del seu cost en els darrers mesos, on asseguren que la factura s'ha multiplicat un 400%.

Aquesta mesura se suma a altres que l'establiment ha anat aplicant, com una lleugera pujada dels preus o altres petites reduccions del consum elèctric. Asseguren que amb aquestes mesures de contingència tampoc es revertirà el problema, fet que genera incertesa sobre la campanya de Pasqua.

Figures de Xocolata de Pasqua a la Confiteria Poy

En aquest sentit, el propietari de l'establiment, Albert Poy, explica que " la Setmana Santa a casa nostra és molt i molt forta i això suposa més consum elèctric" i afegeix que s'estan plantejant fer un estudi passada aquesta Pasqua "per veure si realment compensa aquesta diada".

La Unió de Botiguers de Reus també veu amb preocupació la pujada de la llum

Des de la Unió de Botiguers de Reus veuen amb preocupació el preu actual de la llum i han explicat a Canal Reus que alguns establiments també han pres mesures per reduir la factura de la llum, com tancar l'enllumenat dels aparadors fora-d'hores comercials. Des de l'associació de comerciants, però, creuen que aquest estalvi repercuteix en l'enllumenat dels carrers durant la nit i, per tant, també en la seguretat ciutadana.

Paraules clau:

Notícies relacionades