Back to top

Els nens i nenes de Reus lluiten contra el canvi climàtic

Amb motiu del Dia Internacional Contra el Canvi Climàtic, alumnes de diverses escoles de Reus han realitzat una activitat reivindicativa contra el canvi climàtic.

Avui, 24 d'octubre, és el Dia Internacional Contra el Canvi Climàtic, i per commemorar aquest dia, diferents centres de Reus han organitzat una trobada reivindicativa. Centenars d'alumnes han recorregut els carrers del centre de la ciutat fins a la plaça del Mercadal amb cartells amb missatges reinvindicatius.

De fet, algunes de les frases que s'han pogut llegir han estat "Fem un món millor", "There is no Planet B" o "Amb esforç canviarem el món". Amb aquests, els nens i nenes han volgut animar a la població a augmentar la consciència ambiental i aturar el canvi climàtic amb petites accions quotidianes del nostre dia a dia.

En total, uns 650 alumnes de 14 grups classe dels darrers cursos de primària i de secundària de 8 escoles de la ciutat han participat en la iniciativa, que també ha comptat amb treball previ a les aules. Tot plegat, forma part del programa Escoles Reus 2030 que fomenta el treball a l'escola perquè les noves generacions es comprometin amb el Medi Ambient.

Paraules clau:

Notícies relacionades