Back to top

Els Òscars arriben a Reus

El Festival de Cinema Curt Europeu "Breus" ja té programació. El certamen, únic a Catalunya, se celebrarà del 21 al 23 de març a Reus i projectarà una trentena de peces audiovisuals al Teatre Bartrina. Es podran visualitzar curts fets a la ciutat, però també d'altres europeus, alguns d'ells guanyadors dels Gaudí, els Goya o fins i tot, dels Òscars.
Programació del Breus Festival

El nou festival de curtmetratges de la ciutat ha presentat aquest matí la seva programació, en la que s'hi inclouran peces enregistrades a Reus però també d'altres de tot Europa. El certamen es vol diferenciar del FEC amb la incorporació de nous gèneres cinematogràfics i amb la projecció de curtmetratges guanyadors en altres festivals de renom internacional com els Goya o els Òscars. D'aquesta manera, el Breus vol donar una nova dimensió al certamen però sense deixar de banda el llegat del FEC.

El Teatre Bartrina desplegarà la catifa vermella per rebre una trentena de curts, 11 d'ells de creadors catalans. El festival també inclourà la "Finestra ECIR", amb curtmetratges de l'Escola de Cinema de Reus i on els assistents podran veure una obra ambientada al desaparegut Cine Palace.

Una altra novetat és la de promoure la inclusió i també apropar el cinema als més petits, amb sessions pels nens de primària.

Paraules clau: