Back to top

Els paradistes celebren la continuïtat del Mercat del Carrilet

Després de diverses mobilitzacions i de defensar la viabilitat econòmica de l'equipament, reben la decisió del govern amb molta alegria.

La notícia ha arribat de sorpresa, però l'alegria i les ganes de continuar donant un servei de qualitat no desapareixen. De fet, entre els paradistes se sentien crits d'alegria i càntics com "el Mercat es queda aquí" per celebrar la continuïtat del Carrilet. Manoli Parrilla, paradista, explicava que després de la lluita han rebut la notícia amb molta alegria i Momi Palacios, ha declarat que "no volia que el Mercat es tanqués, és la meva vida, ho és tot".

També han volgut agrair a la clientela habitual el seu suport ja que segons Maria Jesús Querol "ens han donat moltíssima força per lluitar" i Patrícia Sánchez, també paradista, ha declarat que "per mi ahir era 22 de desembre, em va tocar la loteria".

mercat del carrilet

Tot i que el futur del mercat encara és incert, els paradistes defensen que ha d'haver-hi una continuïtat més enllà del 2024 per cobrir la demanda del barri. De fet, Toñi Juan, paradista del mercat, assegura que des del govern els han comunicat que el nou projecte comptarà amb el producte fresc i de proximitat i Maria Hernández, també paradista, explica que "aquesta zona necessita el Mercat".

Ara, els paradistes continuaran lluitant per seguir oferint un producte de qualitat i fresc i demostrar que la presència d'un mercat a la zona del Carrilet, és necessària.

Paraules clau:

Notícies relacionades