Back to top

Els paradistes del Carrilet continuen la seva lluita

Els afectats asseguren que es va fer creure que a la data de finalització dels contractes ja estaria en marxa el nou Mercat i no descarten la via judicial per evitar el tancament.

Els paradistes del Mercat del Carrilet continuen lluitant en contra del tancament de l'equipament. Aquesta vegada han anat més enllà i han presentat una sol•licitud dirigida directament a l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, per reivindicar la revocació dels contractes que els van fer signar, asseguren, fent creure que a la data de finalització, les tramitacions pel nou Mercat del Carrilet ja haurien finalitzat. Després de mesos de lluita els paradistes no han obtingut cap resposta i tal com assegura la paradista Maria Jesús Querol, "si continuen així, no descarten prendre accions legals".

La CUP ja fa temps dóna suport a la plataforma Salvem el Carrilet i és per això que ha iniciat una campanya per implicar a la ciutadania de reus en la defensa del mercat. Mònica Pàmies, portaveu de la CUP, ha titllat el govern d'incoherent, ja que "cau reiteradament en contradiccions respecte el que acorda, el que promet i el que vol dur a terme".

Els paradistes han convocat una manifestació el pròxim 19 de desembre a la Plaça Mercadal per continuar lluitant contra el tancament del Carrilet.

Paraules clau:

Notícies relacionades