Back to top

Els paradistes il·lusionats amb el projecte del Mercat del Carrilet

Els venedors troben l'equipament desfasat i veuen necessari una reformulació de l'espai i de la gestió del mercat.
Els paradistes il·lusionats amb el projecte del Mercat del Carrilet

Els paradistes del Mercat del Carrilet veuen amb molt bons ulls el projecte de remodelació per aquestes instal·lacions. Segons els venedors, el mercat està antiquat i és necessària una modificació tant física com de gestió de l'equipament. Per altra banda hi ha diverses parades tancades fet que consideren també com una raó per reformular l'espai i establir una oferta adequada a la demanda.

Isabel Besora, membre de la Junta del Mercat del Carrilet, explica que "evidentment és molt necessari. Penso que els mercats excessivament grans no van bé. Si són més petits, l'afluència és més gran i tot rutlla bé. Carme Gasull és paradista del mercat i afegeix que "hi han moltes parades buides, que s'han jubilat o qualsevol cosa i clar, es necessita rentar la cara. Anirà bé pel mercat i pel barri.

Patrícia Sánchez també explica que "estem molt il·lusionats de com anirà la renovació. Tothom està contenta, clients i paradistes". Antoni Miquel afegeix que "és una bona opció, de fet la majoria de mercats municipals es complementen amb un supermercat".

Els venedors també estan més tranquils pel que fa a la pròrroga de les concessions, allargades dos anys més a través de contractes d'arrendament. Aquesta solució permetrà buscar amb temps un operador que s'ajusti a les necessitats del mercat i dels paradistes.

Fa 35 anys que es va inaugurar el Mercat del Carrilet amb 88 parades de les quals, actualment moltes estan tancades.

Paraules clau:

Notícies relacionades