Back to top

Els parcs reobren a Reus després de més de 3 mesos

Els jocs infantils han reobert a Reus aquest cap de setmana. Després de més de 3 mesos els nens i nenes han pogut accedir a aquests espais d'oci que havien estat precintats a l'inici del confinament. Tant els infants com els pares esperaven des de feia dies la seva reobertura, que ja s'havia produït en altres localitats.
Nena al parc infantil

Aquest cap de setmana ha estat el primer que els nens i nenes han pogut utilitzar els equipaments infantils a Reus. L'espera ha estat dura però tant pares com nens es mostren contents de poder-ne gaudir de nou.

Una tornada amb pocs infants

Malgrat això l'afluència d'usuaris ha estat fluixa, ja sigui per desconeixença de que estaven oberts o per por a utilitzar equipaments d'ús públic en època de covid. Algunes famílies afronten la tornada amb una mica de respecte però remarquen que és necessari per a la canalla esbargir-se i relacionar-se amb altres infants. 

Els dies previs els treballadors municipals han anat desprecintant els jocs infantils, per fer-los accessibles a partir de dissabte. A més a més, s'han instal·lat cartells informatius de les mesures de seguretat recomanades per al seu ús.

Poc a poc es retorna a una nova normalitat en la que haurem de mantenir-nos atents als hàbits d'higiene per evitar la propagació del virus.

Paraules clau:

Notícies relacionades