Back to top

Els pàrquings municipals de Reus congelen tarifes el 2021

Al mantenir la tarifa reduïda d'aparcament el preu màxim diari es segueix sent de 4 euros. També es manté la tarifa nocturna de 0,50 cèntims l'hora.

L'Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha decidit mantenir la tarifa reduïda d'aparcament, amb un màxim diari de 4 euros. Aquesta tarifa es manté vigent des de desembre de 2013, quan es va reduir de 8 a 4 euros l'import màxim en els pàrquings de la xarxa municipal. També es manté la tarifa nocturna de 0,50 cèntims l'hora, no hi ha cap increment als preus dels abonaments i es congelen les tarifes de zona blava.

La xarxa d'aparcaments municipals –amb 10 equipaments i un total de 4.440 places– manté l'aposta per millorar la mobilitat a la ciutat, amb la conducció dels vehicles directament als aparcaments, descongestionant de trànsit la via pública. Aquestes tarifes mantenen la tendència dels darrers anys: a Reus és més barat aparcar als pàrquings municipals que fer-ho a les places de zona blava en superfície.

Preu de les tarifes

  • Preu 1ª hora i 2ª hora d'aparcament: 1,90€
  • Preu 3ª hora d'aparcament: 0,20€
  • Preu màxim diari: 4,00€
  • Tarifa nocturna (de 22:00 a 6:00 h): 0,50€

Aquestes tarifes són aplicables a tota la xarxa d’aparcaments subterranis menys al pàrquing Tecnoparc, on el preu és de només 2 euros al dia, amb la possibilitat d’aquirir un abonament de 12 hores al dia per 25 euros i un de 24 hores per 45 euros al mes.

Els vehicles elèctrics, descompte del 50%

Des de 2014 els pàrquings municipals compten amb estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics. De cara a 2021 es mantenen les condicions de l’abonament “24 hores Vehicle elèctric”, amb un descompte equivalent al 50% sobre el preu establert: permet aparcar 24 hores en qualsevol dels pàrquings de la xarxa municipal a un preu mensual de 60 euros, que equival a un import màxim dia de 2 euros.

Els preus de la resta d’abonaments es poden consultar en el següent enllaç

Paraules clau:

Notícies relacionades