Back to top

Els pastissers de Reus esperen recuperar les vendes de mones de 2019

Pocs dies abans del Dilluns de Pasqua, les pastisseries treballen per entregar les Mones de Pasqua. Des del Gremi de Forners de Reus i Comarca esperen poder recuperar ja xifres de vendes d'abans de la pandèmia

La Setmana Santa no només es caracteritza pel caràcter religiós, sinó per la tradició més dolça d'aquests dies: la Mona de Pasqua. Després de dos anys sense poder fer l'entrega de padrins a fillols de manera presencial, aquest 2022 torna la normalitat el Dilluns de Pasqua.

Amb ganes de gaudir de la Mona

En conseqüència, on també torna la normalitat és als forns i pastisseries de la ciutat, on estan treballant sense descans per poder tenir les mones i figures de xocolata enllestides. A l'espera de passar els dos dies més forts, dissabte i diumenge, des del Gremi de Forners de Reus auguren que tornaran a assolir les xifres de vendes del 2019.

El bon temps previst i la tendència a la baixa de la covid i totes les mesures sanitàries que la rodegen ajudaran també a poder gaudir del vessant més dolç de la Setmana Santa.

Paraules clau:

Notícies relacionades