Back to top

Els pescadors surten a la mar tot i el coronavirus

Les restriccions de mobilitat per fer front al contagi del coronavirus cada vegada són més dràstiques. Tot i això, el sector primari pot continuar anant a treballar, això sí, amb les mesures necessàries. Un exemple són les confraries de pescadors, que surten a pescar malgrat en plena crisi del covid19.
pescadors

Amb mascaretes, guants i distància de seguretat. Són algunes de les mesures que els pescadors de Cambrils han de prendre per fer la seva feina, proporcionar aliment fresc a la llotja, en temps de coronavirus.

Unes mesures que s'afegeixen a les de prohibir l'accés a les instal·lacions de la confraria a persones alienes a l'activitat, reduir el personal de les embarcacions que porten el peix a llotja i evidentment, rentar-se sovint les mans. Des de la Confraria recorden que en aquests dies, el peix és un dels aliments més naturals per menjar, juntament amb la fruita i verdura de proximitat.

El sector primari, entre les excepcions per anar a treballar

A principis de setmana, el mal oratge no ha permès que les barques sortissin a la mar, però el covid19, de moment sí, sempre respectant les mesures de prevenció del contagi. I és que el sector primari, juntament amb altres àmbits laborals com el del transport, l'alimentació o telecomunicacions són alguns dels sectors que aquests dies han d'anar a treballar tot i el risc que suposa la malaltia.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades