Back to top

Els pobles contracten seguretat privada

Vinyols i els Arcs és un dels municipis que ha contractat servei de vigilància per tal d'evitar possibles actes vandàlics o incívics al poble.

Una de les problemàtiques dels pobles petits és que no disposen de policia local fet que quan tenen alguna emergència, els efectius més propers tarden, ja que vénen d'altres municipis. Alguns ajuntaments, com el de Vinyols i els Arcs, han contractat seguretat privada i agents cívics per tal que facin un servei de vigilància pel poble.

En aquest cas, el consistori també ha introduït la figura de l'agent cívic durant el dia. La seva tasca és comprovar que tothom compleixi amb les mesures de seguretat establertes per la covid-19, sobretot pel que fa a l'ús de la mascareta però també informa els vilatans de qualsevol acte incívic que estiguin cometent com estacionar el vehicle en un lloc on no està permès.

avís d'infracció a Vinyols i els Arcs


A part de l'agent cívic, el municipi també ha contractat seguretat privada durant les nits per evitar possibles robatoris o el consum de begudes alcohòliques al carrer. Una contractació que des del consistori asseguren que ha estat ben rebuda pels seus habitants.

Altres municipis del Baix Camp com Prades també han contractat aquest tipus de servei privat després que en la vila rebés diversos actes vandàlics durant aquest estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades