Back to top

Els pobles del Baix Camp recuperen els actes de Carnaval

Davant la millora de les dades de la pandèmia, molts dels pobles del Baix Camp, a diferència de Reus, han decidit tornar a celebrar el carnaval amb formats de prepandèmia o una mica reduïts

Disfresses, música i confeti s'han apoderat dels carrers que, després d'un any sense carnaval han tornat a viure les tradicionals rues. Amb prudència, i sovint amb decisions d'última hora, diversos pobles del Baix Camp han optat per recuperar els actes de carnaval amb la màxima normalitat que permet la situació actual.

Castellvel, Almoster o Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han estat algunes de les poblacions que han recuperat les rues, però entre aquest cap de setmana i el que ve, hi ha moltes més poblacions de la zona que han programat actes de Carnaval, com el vermut carnavalesc de Vinyols i els Arcs que ha tingut lloc aquest diumenge, o la guerra de confeti, de les Borges del Camp, i la rua, de Riudecanyes, que tindran lloc el cap de setmana que ve.

Cambrils ha ajornat el Carnaval

En el cas de Cambrils, a causa de la covid, han decidit ajornar el carnaval i celebrar-lo d'aquí a unes setmanes, deixant més marge a les colles perquè es puguin organitzar. En aquest sentit, els cambrilencs celebraran el carnaval entre el 18 i 23 de març.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades