Back to top

Els polígons de Mont-roig, a l'espera d'inversions i definició

L'Associació d'empresaris del municipi demana la millora dels accessos i la captació de nous inversors. D'altra banda, l'Ajuntament defensa que no pot competir amb l'oferta d'altres localitats i es mantenen a l'espera.
El polígon PAU 2, a Mont-roig

La situació dels polígons a Mont-roig del Camp es troba estancada. L'Ajuntament ha destinat 1.500 euros en aquesta matèria als pressupostos d'enguany. El que suposa un increment respecte d'altres anys.

Tot i això, l'Associació d'Empresaris de Mont-roig assegura que la quantitat no és suficient per afrontar les necessitats reals dels polígons. En aquest sentit, reclamen millores pel que fa als accessos i concreció en les polítiques de captació d'inversors. "S'hauria de començar a moure perquè és projecte de futur si volem que el poble tiri endavant", defensa la presidenta de l'Associació d'Empresaris de Mont-roig, Elisabet Martí.

Al terme municipal de Mont-roig del Camp hi han dues zones de polígon. El PAU 2, a l'entrada de Mont-roig, que està urbanitzat i que compta amb tots els serveis bàsics. D'altra banda, el consistori disposa d'uns terrenys qualificats com a sòl industrial a la carretera entre Mont-roig i el nucli de Les Pobles, on hi ha previst d'instal·lar el polígon anomenat Comellarets.

"No començarem a aixecar carrers sense tenir inversions concretes"

En tots dos espais l'Ajuntament es troba a l'espera perquè, segons asseguren, no tenen capacitat per competir amb altres municipis. "Hem de competir contra altres pobles que tenen una oferta molt àmplia de sòl i en aquesta part intentarem atraure alguna empresa amb la partida de què disposem", manifesta Francisco Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp.

Pel que fa als terrenys on s'ha d'ubicar el polígon Comellarets, l'Ajuntament assegura que no "començarà a urbanitzar carrers sense tenir inversions confirmades". En aquest sentit, la política del consistori passa per trobar un únic operador que se'n faci càrrec del seu desenvolupament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades