Back to top

Els premis CDO guardonen els millors olis del territori

Cal Massó acull la dotzena edició dels Premis CDO. Un acte de reconeixement als millors olis d'oliva verge extra de les denominacions d'origen protegides del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La cooperativa Falset-Marçà, Olis Solé de Mont-roig del Camp i la Unió Origen SCCL han estat els guardonats del 2018/2019.
Premis CDO

Més d'una vintena d'olis s'han presentat a la dotzena edició dels Premis CDO. D'aquests només tres han estat reconeguts com els millors olis d'oliva verge extra del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en les diferents categories. El Centre de Desenvolupament de l'Oli, gestionat per l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, ha atorgat el premi a millor oli fruitat verd amarg a la Cooperativa Falset-Marçà. El guardó al millor oli fuitat verd dolç per la Unió Origen SCCL - Molí Terra Alta i en la categoria d'oli fuitat madur el seleccionat ha estat l'oli d'Olis Solé de Mont-Roig del Camp

Els assistents a l'acte han pogut tastar els olis guanyadors i han gaudit d'una demostració de cuina en directe a càrrec del xef Vicent Guimerà. Nomenat cuiner de l'any al 2016 i amb una estrella Michelin, el xef ha maridat l'oli d'oliva verge extra del territori amb productes de proximitat.

Paraules clau: