Back to top

Els premis Gaudí Gresol reconeixen a deu personalitats

Un any més l'Auditori de la FiraReus ha celebrat la dotzena edició dels Premis Gaudí Gresol. Els premis s'atorguen a deu personalitats que destaquen a la Notorietat i l'Excelència. Després dels guardons es va fer un sopar solidari que els beneficis aniran a la Fundació Bonanit, dedicada a l'atenció de persones sense llar.
Els premis Gaudí Gresol reconeixen a deu personalitats

Reus ha acollit un any més la dotzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència. Uns premis que es van celebrar a l'auditori Antoni Gaudí a la firaReus. L'objectiu és distingir a deu personalitats que han destacat per la seva trajectòria laboral personal i la seva gran dedicació. Els guardonats es van mostrar satisfets per rebre aquest reconeixement.

El metge i escriptor reusenc Ramon Gomis explica que "aquest és un premi de literatura, jo sóc de Reus i a més a més he escrit recentment i em fa molta il·lusió".L'actriu Belén Fabra ha afirmat que "és un honor i per mi ha estat una sorpresa. És un orgull que et donin un premi d'aquesta categoria i estic molt contenta".El publicista, Risto Mejide s'ha mostrat agraït pel reconeixement. "Ésun honor formar part d'aquesta llista d'il·lustres premiats al llarg de la història", ha dit.

La gala va estar conduïda per l'actriu i presentadora Ivana Miño. Altres personalitats que van recollir aquest guardó va ser l'arquitecta Carme Pinós, la directora del Centre Nacional d'Investigació Oncològiques María Blasco, el metge i escriptor Ramon Gomis, Anna Veiga en l'ambit de la ciència i Mireia Torres de Medi Ambient.

El premi de televisió va anar per Carlos Latre. L'alpinista Òscar Cadiach, l'actriu Belén Fabra, l'especialista en nefrologia Rafael Matesanz i el publicista Risto Mejide també van rebre aquest reconeixement. També va tenir lloc un sopar solidari en suport a la Fundació Bonanit que acull persones sense sostre en un alberg de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades