Back to top

Els Premis Trapezi Peces Audiovisuals ja tenen guanyadors

El concurs audiovisual busca incentivar la producció de noves narratives de circ per a donar visibilitat al sector.

Els Premis Trapezi Peces Audiovisuals, presentats en una gala en la què ha assistit el regidor de Cultura Daniel Recasens, ja tenen guanyadors. En el marc de la Fira Trapezi de Reus les peces audiovisuals, d'entre 4 i 10 minuts, tenien l'objectiu de promoure la unió entre l'àmbit audiovisual i el circ.  El concurs constava de dues categories: 

  • Categoria "L'Art del Circ": Centrada a mostrar el circ en l'audiovisual evocant la bellesa, la proesa, el risc, la superació personal, la narrativa corporal i l'excel·lència tècnica. La peça guanyadora d'aquesta categoria ha estat "El fragil vientre de la bestia", de Michel Alzaga. Una producció audiovisual que destaca per la seva interacció amb l'espai públic. 
  • Categoria "Experiències de Circ": Concebuda per a peces que mostren un punt de vista històric i documental que expliquin projectes, gires, trajectòries, experiències... "Memorial", de Maria Solà i Karina Tengberg, ha estat la peça guanyadora. 

Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi, ha fet una menció especial a la peça "Cuerpos en suspensión", de Nico Nale, per la seva "aportació a la de-construcció de gèneres i l'aposta per generar debat públic i traduir un espectacle de circ en una eina de provocació de reflexió social". 

Paraules clau:

Notícies relacionades